Горжетка

Як там говорила Еллочка Людоїдка в книзі “Дванадцять стільців”: “Залізно!”. Це сміливо можна сказати про горжетку. На вулиці холодно, ми все намагаємося утеплитися як можемо. Тож не дивно, що деякі одягаються так, що схожі на “капусту”. А як, щоб і тепло та елегантно, щоб можна відчувати себе жінкою. Можливо шуба з капюшоном — як варіант. А більш витончено, що ж тоді один варіант — горжетки. Ви ніколи не замислювалися зшити горжетку? Навіть саме слово звучить так витончено. Горжетки — від французького та означає — горло. Тобто хутряна шкура, що закриває горло. Можливо зараз вже не зустрінеш просто на вулиці дам, досить солідних, зі шкіркою замість коміра. Мода розвивається просто стрімкими темпами. І то що було модно сезон назад вже можна заховати або віддати в секонд сьогодні. Однак горжетки може бути актуальна і зараз.

Горжетка,

Сьогодні розмір горжетки варіюється від стійки-коміра до навколо шиї та нижче колін. А хутро зі шкурок звичайної лисиці, куниці та норки доповнили лисицею сріблясто-чорної та платинової, білим або блакитним песцем, соболями. Варіанти розміщення цього аксесуара навколо шиї найрізноманітніші: можна використовувати вільний симетричне розміщення, можна асиметрію, можна у вигляді шарфа з закиданням за спину.

Знову ж таки, в Школі шиття “BOUTIQUE”, ви можете навчитися не тільки, як і з чим можна одягати горжетку на курсі “Стилістика”, але і якщо є бажання зробити горжетку своїми руками на курсі “Шкіра та хутро”. Але якщо навіть курси шиття — це не ваша область застосування та інтересу — то і тоді наше ательє “Ліга персональних кравців” – може розв’язувати вашу проблему горжетки, виготовивши нову або перешити, з наявних домашніх сировинних запасів. Завжди раді вашому появи у нас, в Школі шиття “BOUTIQUE”, незалежно від того в якій якості ви нас відвідаєте.

Залишити відповідь

eight + 10 =