Тренди 2020-2021 для жіночих брюк

Штани зручні і практичні. Ви можете одягнути штани на урочистий прийом і виглядати стильно й елегантно або просто вийти в магазин і вам буде зручно. Звичайно велика різноманітність брюк дозволяють їх використовувати в будь-якій ситуації. Колекції жіночих брюк останніх колекцій вражають формами і лініями. Таке відчуття, що була поставлена мета винайди штани ще раз. Давайте проведемо невеличкий аналіз, щоб чітко розуміти тренди цього року для жіночих брюк. Які штани ми будемо носити в новому 2021 році.

Забуваємо про ремінь

Ремінь йде на другий план. Просто і елегантно підкреслити талію нам допоможе мотузка. Пишні форми і такий аксесуар підкреслить вашу жіночність і створить витончений і невимушений образ.

Розрізи на брюках

Розрізи спереду, збоку будуть актуальні. Штани з розрізами спереду вже не перший рік піднімаються в топ. Здавалося б проста деталь додасть навіть звичайним штанів нотки легкої провокації і жіночності. Але розрізи можуть бути не тільки спереду, а й збоку. Широкі штани з високими розрізами збоку це не просто комфортно і зручно, але і досить елегантно. Особливо сміливі можуть спробувати свої сили у такому вбранні і в офісі, якщо у вашій компанії не дуже жорсткий дрес-код.

Ширина більше

Експерименти дизайнерів не припиняються. Хоча дивлячись на короткі і широкі штани так і хочеться сказати, що нове – це добре забуте старе. На кожному витку додаються якісь дрібні чи не дуже деталі і ось – тепер ці штани виглядає все зовсім по іншому. Хоча штани і звичайної довжини, але широкі теж потрапили в тренди.

Банани повертаються

Зручні брюки не покидають тренди. Універсальні штани як для ділових зустрічей так і для зустрічей з друзями. У них вам завжди буде комфортно. Крім того, ці штани можуть замаскувати недоліки фігури на Бердиха. Якісні тканини можуть вас зігріти в холодну пору. Брюки-банани добре поєднуватимуться з жакетом класичного крою.

Нудьгували по клітці

Для тих хто любить клітку або просто Шотландію, хороша новина. Штани в клітку потрапили в топ. Комбінуючи з іншими елементами одягу, ви можете отримати, як прекрасний офісний комплект, так і абсолютно божевільний комплект для тусовок з друзями. Ось наприклад, легка куртка зі шкіри або шерсті, а ще можна з’єднати штани в клітку з жилетом з ворсового матеріалу. Заважайте текстури і матеріали і відчувайте себе на вершині.

Джоггери

2020 рік – це рік народження нового тренда, який впевнено ступив в 2021 і можливо закріпиться надовго. Джоггер. Ви ж навіть не могли подумати, що ось така мутація спортивних брюк порве фен-шуй. Хочете зручний комплект для вихідного дня, тоді з’єднайте спортивні штани з футболкою поло або лонгсліви. Додасте до таких штанів жакет з футболкою і можна вже на шопінг .. Або взагалі не морочитися, відчуйте себе Кім Кардашьян. Вона може одягнути їх з будь-яким предметом свого яскравого гардеробу і, що тут сказати, вона просто неповторна.

Не втратили своєї актуальності брюки зі стрілками, а також з брюки з високою посадкою.

Шкіряні штани

І ось нарешті, хто хоче відчути себе супергероєм, хоча в нашому випадку, звичайно супер-героїнею. Вибирайте шкіряні штани і нема в чому собі не відмовляйте. Шкіряні штани – модна сенсація минулого і нового року. Наскільки ви близьке за шкалою «героичности» ви наблизитися до вершини, залежить від поєднання шкіряних брюк.с іншими елементами гардероба. Хочете в офіс або ділову зустріч, тоді варто зменшити брутальність і додати до них нотки елегантності у вигляді блузки, жакети і цікавою поясний сумки. Хочете відчути себе супер-жінкою, яка просто забула свій мотоцикл вдома, тоді можете одягнути щось таке ж неформальне: худі, футболки, сорочки, куртки. Обмежень взагалі особливих немає. Рвіть тренди.

Як бачите, штани в сезоні 2021 не просто в тренді, а в топі всіх топів. Різні види і стилі дозволить вам підібрати таке поєднання, яке додасть вам впевненості і елегантності, а також буде зручним і практичним.

Ви хочете навчитися шити штани? Тоді вам варто звернути увагу на наші курси шиття. Наші досвідчені викладачі навчать вас навіть з нуля всіх основних премудростям шиття.

А якщо хочете, прямо тут і зараз одягнути і порвати модне простір, тоді вам в наше ательє. Наші майстри підберуть для вас потрібний фасон штанів і виготовлять їх по вашій фігурі в найкоротші терміни.